dilluns, 11 de juny del 2012

toca el cel amb la mà
















Divendres a la tarda sense plans per al cap de setmana! i la paraula nostàlgia es repetia una vegada i una altra dins el meu cap! 
però finalment va ser una cap de setmana de visites per indrets nous.

Dissabte Limerick. La tercera ciutat més important i poblada de tota la illa. http://www.limerickcity.ie/

Haig d'admetre que la zona del centre, entre botigues i més botigues no té res d'especial. Semblava un Pont Aventura o quelcom semblant... fins i tot les parets semblaven de cartró. Però a mitja tarda un passeig vora el riu va aconseguir sorprendre'm i convidar-me a prendre un cafè tranquil·lament a una terrassa.

Diumenge de calor i sol a una fira que ens traslladava a la Edat Mitjana. Un castell del segle XV, titelles, danses tradicionals, música , menjar ... tot allò necessari per passar un agradable dia. http://www.dunsandlecastle.com/


Teòricament el dia 21 comença l’estiu segons el calendari... malgrat estem a 12º avui. Això de no tenir estacions marcades em desorienta.  Però gràcies  a la Neus i la música que ens agrada em fa sentir més  a prop d'una nit de festa al carrer, de calor i glops de sangria fresqueta... a la platja i amb la motxilla i moltes aventures per viure on tocarem el cel amb la mà. 




Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada