dilluns, 16 d’abril del 2012

Aquest any, noies, serà el meu any!





Després de tres mesos per aquí avui he pogut veure des de la finestra la primera gran tempesta. El pronòstic del temps d’aquesta setmana no convida a passejar: pluges, baixada de les temperatures...
Potser són per les gotes d’aigua, que arrosseguen la pols de les finestres o pel vent que bufa però he tingut un flaix-back. Fa un any i gairebé cinc mesos que l’Esteve ens va dir: Aquest any, noies, serà el meu any!

Ho va ser i aquest també ho està sent. És una frase gravada a la memòria i que em fa reflexionar amb les ganes i el poder de cada persona de tirar endavant, d’arribar allà on et proposes...  serà qüestió de proposar-te salts a la vida i caure-hi bé a l’altra banda!
Fa gairebé quatre anys vam decidir saltar i ves per on, encara estem volant. Pel camí ens hem trobat de tot: tempestes, sol, bicicletes, motxilles noves, cares familiars i cares per descobrir, maneres de fer, mans plenes de pintura, botes que ens han fet ferides als peus, farmaciola bàsica per curar-les, mar i muntanya, vaixell, altruisme, fred i diluvis al juliol, llàgrimes, autocars plens de somriures, la nostra primera nit a una tenda de campanya al jardí de casa, confiança, il·lusió, projectes comuns, converses fins caure dormides, reunions on havíem de mostrar la nostra “novamaduresa”, responsabilitats, carreres amb una cullera i un ou, fulards, pors, abraçades eternes i hores dels adéus que són hores de fins aviats....Gaudeix del moment de demà, serà com agafar-te a 100000 globus d’heli que impulsaran encara més el vol per  poder dir que aquest és el nostre any.
T’estimo.





1 comentari:

  1. T'enadones de lo gran que és el que arribem a compartir?
    Demà hi seràs present, com sempre. Perquè res hagués estat possible sense tu! :)
    Una abraçada formiga!

    pd/ QUE GRAN ÉS L'ESTEVIN! :)

    ResponElimina