dimecres, 4 de juliol del 2012

caçadors de bolets



Un dia abans que la Carina marxés vam decidir fer un volt pel Burren – Parc Nacional- però sempre que hi hem anat... els Deus de la pluja ens atacaven.. en fi, Bon viatge amiga! Fins aviat!


Un crit als amants dels bolets i la micologia en general!

Mai hauria pensat que als començaments de Juliol és una bona època per recollir bolets al bosc...doncs sí, per aquestes latituds ho és.
Sincerament aquí no hi ha estacions, aquí el temps canvia cada 20 minuts... un clima humit, molt humit. I clar, això i uns raigs de sol comptats és suficient per afavorir que ara creixin bolets.
Dissabte una expedició  a uns boscos a prop de Loughrea. No molt lluny de casa.
L’Agata aficionada i enamorada del bosc i, L’Egor un enamorat d’ella ... la segueix allà on ella vulgui!
Em van ensenyar quins eren els apreciats i deliciosos per menjar... i així vam fer, vam collir dos cistells per a després cuinar!
Us deixo aquesta web per a que feu una ullada.

Després de tornar a casa d’un cap de setmana de festa al pub dels divendres, on us convido a que el visiteu, coneixent gent interessant, parlant en català a les Quatre de la matinada, dormint Quatre hores i calçar-se les botes de muntanya per a fer ruta…
Valen la pena!

Seguint sent honesta i sincera, la setmana costa de tirar endavant veient per la finestra com la pluja és permanent i sabent que  a Castelldefels els 30º m’esperen! Però bé cada dia els plans canvien i durant aquesta setmana sembla que no hauré de ser-hi a casa, els nens de vacances i amb el pare... així que aprofitaré  per fer visites !









Les flors que mai havia vist a Catalunya però sempre s'estudiaven a Botànica.











Cap comentari:

Publica un comentari a l'entrada